INGYENES REPTÉRI TRANSZFER SZOLGÁLTALÁS

Ingyenes transzfer szolgáltatásunk a PK Reptér Parkoló és a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér terminálja között

A reptéri parkolóba érkezést követő gyors adminisztrációt-, és a csomagok elhelyezését követően kényelmes, klímatizált 8 személyes transzfer kisbusszal viszünk át az aktuális reptéri terminálhoz.

A reptéri parkolást megelőző ügyintézés általában 15-20 percet vesz igénybe, de érdemes reptéri utazásod tervezésekor biztonságos 30 perccel számolni. 


Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér termináltól a PK Reptér Parkolóba

Külföldi utadról hazaérkezve is a rendelkezésedre állunk! Ha a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér terminálon átvetted a csomagjaid, azonnal hívhatsz a parkolásod kezdetekor kapott parkoló kártyán lévő telefonszámon és pár percen belül megérkezik kényelmes, gyors és ingyenes transzfer járatunk a kért reptéri terminálhoz és visszaviszünk a reptéri parkolóban őrzött autódhoz. Rugalmas transzfer folyamataink igazodnak reptéri igényeidhez akkor is, ha repülő járatod vagy feladott csomagod esetleg késik.


Kellemes, nyugodt repülést kívánunk!

Parkolóhelyed foglalását egyszerűen, gyorsan, pár lépésben on-line is, a "REPTÉRI PARKOLÓ FOGLALÁS" gombra kattintva a megjelenő űrlap kitöltésével azonnal leadhatod!

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!